torsdag 13 januari 2011

110113

Tjillevippen!
Nu var det ett bra tag sedan jag skrev sist, och en hel del har hänt!
Vi har flyttat till den nya lägenheten, och installerat oss. Den gamla är helt tom, flyttstädad och klar. Ingenting kvar där, och det är himla skönt.

I helgen ska vi kolla på tapeter till sovrummet, för på måndag kommer vi få snyggt och fint i hall, kök och sovrum.

Ikväll ska jag sussa tidigt. Karln jobbar sent, så kan njuta av lugnet och ensamheten :-)
Kram

måndag 3 januari 2011

110103

Hade skrivit världens inlägg förut, men så försvann det!
Dumma dumma!

Jaja, vi är redan inne på 2011s tredje dag! Tiden går fort som bara den! Har varit krasslig till och från under hela dagen..jaa ända sedan jul faktiskt. Halsen är svullen, och jag känner mig inte riktigt på topp. Jag var och handlade förut, laddade upp med frukter och Paulúnjuice, och Mivitotal! Man måste ju försöka iaf :-)
Ska iaf gå och jobba lite extra imorn. Ju längre tid man är hemma och dålig, desto svårare är det att komma tillbaka till jobbet. Så ikväll blir det tidigt i säng!

Vi håller på och letar flyttfirmor för fullt med! Skönt det vore att slippa flytta själva, kan vi få offert på flytt+flyttstäd vore det najs. Väntar iaf svar från 2 flyttfirmor :-)
En har jag fått svar ifrån, men de har inte någon flyttstädning i sitt pris. Men städningen kan man ju faktiskt göra själv...men skönt att slippa :-D

Hoppas att ni haft en bra dag!
God fortsättning önskar jag er alla!

lördag 1 januari 2011

110101

Första dagen på år 2011 har snart passerat. Dagen har gått otroligt fort och vi har sovit i omgångar jag och maken. Men en 40-minuters promenad har vi iaf tagit i halkan!

Gårdagen var heeeelt suverän! Vi var hemma hos goda vänner och firade med massa mat och nya bekantskaper. Totalt var vi runt 23 personer tror jag, och det var en himla lyckad kväll. Vid 12-slaget gick vi ut för att kolla på raketer, och gissa om jag blev chockad när jag möttes av ett spöregn! Det var hur länge sen som helst som det regnade ute, och på självaste nyårsafton vid 12-slaget vräkte det ner och blåste storm!
Jag behöver väl knappast säga att vi gick in lika fort som vi gick ut ;-)
Riktigt lyckad kväll fick vi iaf!

Nu ska jag glutta lite på tv, sen blir det nog en dusch och sedan sängen.
Ha det fint!
Kramar